Anti-spin

Heeft u last van spinnen of ander ongedierte? Neem contact op met de mannen van J&R Cleaning uit Oude Pekela. Zij helpen u met ‘anti-spin’ van de spinnen af. Ook ongedierte zoals wespen zullen verjaagd worden.

Hoe gaat een spinnenbestrijding behandeling in zijn werk en wat houdt het in?

We verwijderen zoveel mogelijk alle webben en spinnennesten van uw huis, tuinhuis, schutting, tuinset, speeltoestellen.
Als dat gedaan is behandelen we alle looproutes en schuilplekjes waar de spinnen en de insecten zich normaal ophouden, dit doen we met een nevelspuit.Hierdoor komt het beschermlaagje op alle plekken waar de spin normaal zit of zijn nest maakt. Na een eindcontrole is de behandeling klaar. Uw huis, hout en schilderwerk is nu voorzien van een beschermlaag en blijft langdurig spin en insectvrij.

Krijg ik na een behandeling dan geen last van muggen of andere insecten?

Nee, vliegende en andere insecten waaronder muggen en wespen houden ook niet van de beschermlaag die achterblijft, ze zullen dus niet op de plek gaan zitten die behandeld is. Het product dat wij gebruiken, genaamd Antispin helpt tegen bijna alle insecten.

Is het product wat jullie gebruiken gevaarlijk of giftig?

Nee, ons product genaamd Antispin is 100% biologische oplosbaar en veilig voor mens, plant en dier. Tevens veilig voor de meeste ondergronden. Gemaakt onder GMP, ISO 9001 en ISO 14001. Antispin valt onder het gedifferentieerd handhavingsbeleid biocide van VROM.

Voor meer informatie of een offerte neem contact op met 06-49 007 170 .

Eén reactie

  1. Wij zijn sinds enige maanden klant van J & R en hebben nog nooit zulke goede glazenwassers gehad. Alle glazenwassers die in het verleden bij ons gewerkt hebben maakten, ook na herhaaldelijk verzoek, de kozijnen en vensterbanken niet schoon wat steeds een bron van ergernis was. Zonder dat wij het gevraagd hebben en om te zien wat voor werk deze mannen maakten hebben zij vanaf het eerste begin alle kozijnen en vensterbanken ook schoongemaakt. Steeds als zij geweest zijn wij zeer tevreden.

Reactiemogelijkheid is gesloten